Våra tjänster

Sellmans Bil AB erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Våra tekniker har specialistkunskaper och är utrustade med den senaste diagnostikutrustningen för att effektivt identifiera och åtgärda elektriska problem i din bil.

Batterikontroll

Kom till Sellmans Bil i Hudiksvall för professionell service och rådgivning för att säkerställa att ditt bilbatteri är i toppskick och redo för varje körning.

Inspektion & kontroller

Bil Diagnostisk Kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar. På Sellmans Bil i Hudiksvall använder vi avancerad teknik och analytiska färdigheter på expertnivå för att kommunicera direkt med bilens inbyggda datorsystem och hämta prestandadata.<br>

Bromsreparation och underhåll

Bromssystemet är av yttersta vikt för säkerheten i ditt fordon, och på Sellmans Bil i Hudiksvall är vi medvetna om den avgörande roll det spelar. Vi är stolta över att vara det naturliga valet för dina bromsreparationer och underhåll.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Vid Sellmans Bil i Hudiksvall genomförs både fordonskontroller och avgaskontrolltester under hela året som en del av vårt åtagande för att upprätthålla hög kvalitet och överensstämmelse med gällande lagar. Dessa tester är avgörande för att säkerställa både fordonets säkerhet och dess miljömässiga prestanda.

Professionell service för el- och hybridfordon

Vår verkstad, Sellmans Bil i Hudiksvall, är en stolt medlem av Bosch Car Service, och det innebär att vi har unik kompetens när det gäller el- och hybridfordon. Bosch, en pionjär inom utvecklingen av komponenter för hybrid- och elbilar, levererar nu utrustning till de flesta tillverkare som originalutrustning.

Professionell kontroll

Sellmans Bil i Hudiksvall är dedikerad till att förbereda ditt fordon för de obligatoriska kontrollerna och säkerställa att det uppfyller alla ställda krav. Våra kunniga mekaniker använder avancerad utrustning för att garantera att ditt fordon är trafiksäkert.

AC-Service

Vi på Sellmans Bil i Hudiksvall förstår vikten av en effektiv och pålitlig luftkonditionering för din körkomfort. Luftkonditionering har blivit en oumbärlig del av dagens fordonsupplevelse, och det är obehagligt att upptäcka att systemet inte kyler eller filtrerar luften på det sätt du förväntar dig.

Professionell hälsokontroll

Våra kunniga tekniker kan genomföra en snabb, noggrann och kostnadseffektiv hälsokontroll av din bil. Besök Sellmans Bil i Hudiksvall för en professionell hälsokontroll av din bil. Vi ser till att du får högkvalitativ service till ett rimligt pris!

Däckservice

Däckmontering

Vår verkstad, Sellmans Bil i Hudiksvall, har kunniga tekniker och avancerad utrustning för att säkerställa att dina däck monteras korrekt och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Genom att lita på oss för däckmontering kan du vara trygg med att ditt fordon är redo för alla väder och körningsförhållanden.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Våra systemspecialister på Sellmans Bil använder den senaste diagnostikutrustningen och sin omfattande expertis för att noggrant analysera din bil. Målet är att säkerställa optimal motoreffekt och bränsleeffektivitet, vilket leder till en övergripande förbättring av din bils prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Vi rekommenderar att du regelbundet genomför olje- och filterbyten för att undvika problem med ditt fordon. Vår verkstad, Sellmans Bil i Hudiksvall, har kunniga tekniker och högkvalitativa produkter för att utföra professionella oljebyten.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Vi förstår vikten av säkra och fungerande ljus på ditt fordon och strävar efter att erbjuda effektiv service för att lösa eventuella ljusrelaterade problem. Vid problem eller om du helt enkelt vill försäkra dig om att dina lampor är i ordning, kontakta Sellmans Bil i Hudiksvall för professionell och pålitlig service.

Bilreparation och service

Professionell Glasservice

Vi värdesätter noggrannhet, professionalism och säkerhet när det gäller reparation och underhåll av bilens rutor. Kontakta Sellmans Bil i Hudiksvall för att få professionell och pålitlig service!

Bilreparation och Service

När det gäller bilreparationer och bilservice kan du lita på att Sellmans Bil i Hudiksvall levererar en förstklassig upplevelse. Vi strävar efter att vara din pålitliga serviceleverantör!

Bilservice

Vi på Sellmans Bil i Hudiksvall är stolta över att kunna erbjuda professionell service och underhållsarbete utan att du förlorar din tillverkargaranti. Vi förstår vikten av att följa tillverkarens rekommendationer för att hålla din bil i bästa skick.