Bilservice

Vi på Sellmans Bil i Hudiksvall är stolta över att kunna erbjuda professionell service och underhållsarbete utan att du förlorar din tillverkargaranti. Vi förstår vikten av att följa tillverkarens rekommendationer för att hålla din bil i bästa skick.

Få ut det mesta av din bil

Periodisk bilservice är en nödvändig del av att underhålla din bil, och vi är här för att göra den processen enkel och pålitlig för dig. Vår verkstad har kompetenta tekniker som är experter på att utföra service och underhåll enligt tillverkarens specifikationer.

När du väljer oss för din bilservice kan du vara säker på att du får högkvalitativt arbete och behåller din tillverkargaranti. Lita på oss för en pålitlig och professionell bilservice som ger dig fullständig sinnesfrid. Besök Sellmans Bil i Hudiksvall för att hålla din bil i toppskick.

Periodisk bilservice

För alla bilmodeller oavsett ålder, även nya

Komplett med tillverkar- och mobilitetsgaranti

Registrering av allt arbete i serviceboken

Bra att veta

Varför rekommenderas regelbunden bilservice?

Om du alltid vill ha fullt förtroende för ditt fordon vad gäller säkerhet och tillförlitlighet bör du definitivt boka in det för en allmän bilservice med jämna mellanrum. I praktiken innebär det minst en gång om året. Med hög körsträcka eller intensiv användning blir intervallen kortare.

Den viktigaste fördelen med att upprätthålla en korrekt bilservice är känslan av absolut trygghet att du har en säker bil. Att försumma servicen kan ge upphov till onödig oro och tvivel.

Utöver säkerhetsaspekterna kan det göra din bil mindre än 100% pålitlig om du inte får en kontroll av en expert vid rätt tidpunkt. Föreställ dig att stå vid sidan av vägen med din familj och vänta på vägassistans. Det är uppenbarligen inte en situation som någon vill hamna i. Så boka tid för din bilservice så snart som möjligt

Varför välja oss för bilservice?

Vi bör vara ditt verkstadsval eftersom vi har kunskapen och procedurerna för att leverera den högsta nivån av säkerhet och tillförlitlighet. Denna expertis visar sig på flera sätt.

För det första kan du förvänta dig absolut noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer när du väljer oss för service. Vad ingår i en bilservice? Det kommer delvis att avgöras av din bils serviceschema, men generellt omfattar det en stor mängd kontroller av system som är relaterade till säkerhet, tillförlitlighet och prestanda. Vår personal kommer, med ditt samtycke, att byta ut trasiga eller slitna delar samt fylla på vätskor vid behov. Olje- och filterbyte är standard och bidrar till god prestanda.

För det andra har vi en enastående kunskap om tillverkarnas riktiglinjer för de olika steg som ingår i servicearbetet. Vi kommer aldrig att avvika från dem eller ta genvägar på något sätt. Dessutom kommer vi alltid att använda äkta reservdelar av hög kvalitet.

Slutligen prioriterar vi integritet och har alltid kundens bästa intresse i åtanke. Vi strävar efter att säkerställa att identifierade problem är verkliga och nödvändiga, och vi erbjuder pålitlig och trovärdig bilservice.

Bryter bilservice garantivillkoren?

Bilservice är lika viktigt för nya fordon som för äldre fordon. Vid varje steg i din bils livscykel bör du hålla dig uppdaterad om serviceplanen som specificeras av tillverkaren. Du bör definitivt inte frestas att hoppa över att ta din bil till regelbunden service bara för att den är ny.

För ägare av nya bilar är den goda nyheten att genom att få ditt fordon servat hos vår verkstad behåller du garantin. Det krävs inte att du väljer tillverkaren som är kopplad till fordonet. Det är din rättighet att få service utförd var du än önskar utan att förlora något i förhållande till din garanti. Dessutom har vi en oöverträffad kunskap, så din bil kommer att servas enligt högsta standarder – precis som du skulle vilja ha det för ditt älskade nya fordon.

Boka service nu

Du kan boka bilservice hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en motsvarande service på tillverkarnivå baserat på din bils ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett e-postmeddelande.

Vårt experttips

”Regelbunden bilservice är avgörande för att bibehålla bilens värde och prestanda. Att ha en dokumenterad servicehistorik kan öka återförsäljningsvärdet genom att visa att bilen har blivit väl underhållen och är pålitlig. Vänta inte tills du ska sälja bilen för att prioritera service. Gör det till en prioritet att hålla din bil i toppskick och få ut det mesta av den under dess livslängd.”