Professionell service för el- och hybridfordon

Vår verkstad, Sellmans Bil i Hudiksvall, är en stolt medlem av Bosch Car Service, och det innebär att vi har unik kompetens när det gäller el- och hybridfordon. Bosch, en pionjär inom utvecklingen av komponenter för hybrid- och elbilar, levererar nu utrustning till de flesta tillverkare som originalutrustning.

Få ut det mesta av din bil

Tack vare vår koppling till Bosch Car Service har våra skickliga mekaniker gedigen erfarenhet av att reparera och underhålla el- och hybridfordon.

Vi är fullt medvetna om de specifika kraven och teknologin som driver el- och hybridbilar, och kan erbjuda pålitlig service, inspektion och reparation av elmotorer, batterier och allt annat som din el-/hybridbil behöver.

Vi på Sellmans Bil i Hudiksvall strävar vi efter att hålla oss i framkant när det gäller teknologi och kompetens för att säkerställa att din el- eller hybridbil får den omsorg den förtjänar.

Service för el- och hybridfordon

Omfattande systemkunskap

Hållbara och robusta originalreservdelar från Bosch

Effektiv diagnosteknik

Bra att veta

Våra styrkor: Elektrisk kompetens och säkerhet

Hybridbilar har två typer av drivning, vilket gör felsökning mycket mer komplicerad än med konventionella system. Dessutom kräver både el- och hybridbilar expertkunskap för att arbeta säkert med elektriska komponenter, hög ström och spänning. Därför använder våra skickliga mekaniker de senaste diagnossystemen och tekniska data. De genomgår också praktisk specialutbildning för sin egen och andras säkerhet.

Garanterad Bosch-kvalitet

Vår verkstad har inte bara kunnig personal, utan också många olika kvalitetsprodukter från Bosch. Det innebär att vi har tillgång till alla delar som behövs för service, inspektion och reparation av el- och hybridbilar, från elmotorer till batterier och specialladdare.

Fördelen: en bra balans mellan pris och prestanda, lägre kostnader och högsta kvalitet.

Framtiden för fri rörlighet är ren

Elektrisk och hybridteknik, som sparar bränsle och kan minska koldioxidutsläppen med upp till 35%, är ett viktigt steg mot en hållbar framtid, som stöder renare transporter och hjälper till att minska vår miljöpåverkan. Bosch har redan spelat en ledande roll i utvecklingen av hållbara drivsystem – från enskilda produkter till omfattande systemkunskap. Våra tekniker drar direkt nytta av denna omfattande kunskap.

Behov av service för el-/hybridfordon?

Du kan boka din service för el-/hybridfordon hos oss idag genom några enkla steg. Vi kommer att erbjuda dig en service på tillverkarnivå som är motsvarande din fordons ålder och körsträcka.

Alternativt, om du har några frågor eller vill prata med oss först, kan du ringa oss eller skicka oss ett mejl.

Vårt experttips

”Sedan 2014 har antalet europeiska städer där det endast är tillåtet att köra med en giltig miljömärkning ökat. Att inte följa reglerna kan resultera i böter. Därför föreslår vi att eftermontera ett filter på dieselbilar eller kanske överväga en övergång till en el- eller hybridbil på lång sikt.”